SOBRE NOSALTRES

Casa Fahrenheit és el resultat de l’evolució de Fahrenheit 451, un espai itinerant que va néixer com a llibreria mòbil a sitges per després traslladar-se a la Barceloneta i recuperar el local que ocupava la mítica Negra i Criminal. Obrim ara les nostres portes al Born per rebre tothom qui li interessi la cultura en el seu espectre més ampli.

A més d’un catàleg de llibres que no solen trobar-se en altres llibreries, seleccionats un per un en base a criteris de qualitat, oferim un santuari on gaudir-ne amb activitats diàries, cafè d’especialitat i una atmosfera acollidora. A això hi unim la nostra passió per la música, amb un catàleg distingit de vinils de tots els estils escollits amb el criteri que ens caracteritza i una sala d’escolta i gaudi de l’experiència sonora.

També tenim un espai per fer tallers obert a qui vulgui plantejar les seves propostes. Submergir-se en l’olor del paper, deixar-se portar per sons enigmàtics, desconnectar del món digital per emprendre un viatge sensual a la recerca dels sentits perduts.

Envian's un missatge
caCatalà